Okullu Olduk :)

Etkaca'nın sağ üst kısmında görülen 'Okullu Olduk' başlığı bir okul öncesi öğretmeninin hem kendine,hem meslektaşlarına, hem de ilgilenen anne-babalara bir arşiv olsun diye oluşturulmuştur.

Haftalık aktivite takvimlerimizi, velilerime gönderdiğim mektupları, haftanın meyvesinin faydalarını, eğlenmeli-öğrenmeli aktivite örneklerini bu alanda toplamaya çalışacağım.

6 comments

Adsız
15 Aralık 2013 03:10

harika şeyler yapıyorsunuz bu köşeye düşünceye bayıldım allah razı olsun elinize emeğinize sağlık hayırlı uzun ömürlerin olsun inşallah etkacığınnn

15 Aralık 2013 03:35

Ooo bu cok iyi olmus. Bir onceki postunuzs yorum birakmistim. Kardanadamli yapboz olana. Yorumumu cevaplamissiniz faceme geldi bildirimden tiklayip blogunuza yonlendim ama ne buraktigim yorumumu buldum ne cevabinizi. Sizden ogrenecegim cok sey var

Adsız
15 Aralık 2013 13:19

İlham perimiz oldunuz teşekkür ederiz, hatta ilham ailemiz ;)

15 Aralık 2013 23:30

@Adsız Çok teşekkür ederiz, yakında okulumuzun da bir web sitesi olacak aslında, ama ben burada da arşivlemek istedim, faydalı olur inşallah ,her zaman bekleriz, duanız için ayrıca çok çok teşekkür ederiz, sevgiler :)

15 Aralık 2013 23:34

@Huzur Moda Evet yorumunuza cevap yazdım , ben görebiliyorum :) yazının hemen altında Facebook adresinizden gönderdiğiniz yorum kısmı var, birkaç saniye geç açılıyor, o bölümde yorumunuz :) her zaman bekleriz , sevgiler :)

15 Aralık 2013 23:35

@Adsız :)) çok hoşsunuz, pazar sabahı iyi geldi yorumunuz, sevgiler :)

Yorum Gönder

Teşekkürler

.
Etkaca