Ev Okulu Aralık Ayı - 3. Hafta Planı

Aralık Ayında 
Pazartesi     - Sosyal Bilimler Konumuz : 'Ben Kimim' (Vücudumuz)
Salı                - Renk Kavramı                        : Kırmızı
Çarşamba   - Matematik G.Şekiller          : Kare 
Perşembe   - Hayvanlar                               : Tavuk- Civciv
Cuma           - Matematik Sayılar:               : 2 rakamı
Cumartesi   - Taşıtlar                                    : Uçak




8 comments

Adsız
18 Kasım 2013 14:15

Merhabalar biz evokuluna basladik ve suan ikinci haftadayiz.muhammed 21aylik acaba erken mi basladik? Çünkü cabuk sıkılıyor ve renk kavramini anlamak da zorluk cekiyor. Biliyorum artik calisiyorsunuz ve yogunsunuz ama sizi ozledik... yeni biseyler var mi acaba diye sürekli kontrol ediyorum :)

Adsız
29 Kasım 2013 04:59

Tekrar merhaba onceki mesajimi cevaplamadan bi sorun daha olacak neredeyse 22 aylik olduk bu arada :) parmak oyunlarina eslik etmede pek istekli degil zaten şarkıyı ben söylüyorum o birkac saniye parmak hareketlerimi taklit edip birakiyor.. acaba normal mi? Bu arada gercekten yogun olduğunuzu biliyorum ve bu yogunlukta ailece kaliteli vakit gecirebilmenizi umuyorum Rabbim islerinizi kolaylastirsin

4 Aralık 2013 22:19

@Adsız Hoşgeldiniz, biz de etkayla başladığımızla 22 ay civarındaydı. erken değil aslına ama bu daha çok seçeceğiniz aktvitenin zorluğuna ve dönemine uygun olup olmamasına göre değişir. bu dönemlerde çocuklar sosyal çevrenin farkına varır ve keşfetmek ister. duyularını harekete geçirecek merakını giderecek dünyayı tanımasını sağlayacak aktiviteler yapabilirsiniz. Etka da çok çabuk sıkılıyordu. yarım bırakmışlığımız ya da istediği gbi devam ettirdiği çok olmuştur. Ama zamanla bu süre artıyr merak etmeyin. oynasın sadece öğrenecekleri çok zamanları olacak,sevgiler :)

4 Aralık 2013 22:25

@Adsız gecikme için çok özür diliyorum,fırsat buldukça gelen yorumları cevaplamaya çalışıyorum aslında ama sizin yorumunuz gibi detaylı yazmak istediklerim kalıyor biraz,ne yazık ki,mazur görün :) Parmak oyunlarını duyar şimdilik size bakmaz yaptıklarınızı tekrarlamaz ,taklit için 2 yaş sonrasını bekleyin ,kaydedilen bütün veriler su üzerine çıkacak inşallah :)iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,şimdilik tek yapabildiğimiz birlikte akşam yemeği yemek.sonra yorgun olan Etka uyuyor zaten akşam 7 gibi evde oluyoruz. biraz daha toparlayalım hafta sonları değerlendirilebilir tabi,her zaman beklerim, geç olsa da cevap yazarım size inşallah,sevgiler :)

Adsız
6 Aralık 2013 20:50

Teşekkür ederim :) cevabinizi dört gözle bekliyordum :) simdi kendimi daha iyi hissettim ben de oglumda mi acaba adaptasyon sorunu diyordum.. dua ile..

11 Aralık 2014 13:09

Harikaaaa bayıldım.. benim için bu programlar ışık olduu nolur yapmaktan vazgeçmeyin size çok dua edicem 😄

13 Kasım 2015 16:55

@Adsız Rica ederim her zaman bekleriz, sevgiler:)

13 Kasım 2015 16:58

@durumEtka okula başlayınca artık bu kadar düzenli planlarla oynayamıyoruz ama yine de her akşam bir amaçlı oyun oynamaya gayret ediyorz, her zamna bekleriz:)

Yorum Gönder

Teşekkürler

.
Etkaca