Yuka Kids Yeni Oyunlar

Yuka Kids yayınevi yeni oyunlar hazırlamış
Etkaca içinde bir kampanya listesi göndermişler
Ben yeni oyunlardan siparişlerimi seçtim bile:)
Hepimiz, evlatlarımız için faydalı gördüğümüz, beğendiğimiz ürünlere en makul fiyatlarla ulaşmak istiyoruz
Bu yüzden sizi de bu kampanydan haberdar etmek istedim
Ebeveyn Dayanışması:)
Daha önce Dikkat Akademisi Kutu Oyunları ve Q Bebek Eğitim Seti kampanyalarından bahsetmiştim. Kampanyalarda devam ediyor, İncelemek isteyenler linklere tıklayabilirler:)
Sipariş vermek isterseniz de
*Adres ve telefon bilgilerinizi
*Hangi ürünleri istediğinizi
*Ödemeyi nasıl yapacağınızı: havale ya da kapıda şeklinde belirtip facebookdan 
Etkacaya mesaj ya da etka.dogan@gmail.com a mail atmanız yeterli :) 
Yeni ürünleri yayınevinden gelen tanıtım yazıları ile yazıyorum, umarım faydalı olur:)
BAK YAP YIK-Ürün satış fiyatı 35, Etkaca'ya özel indirimle 30 TL
Kaj denge oyunu çocukların ince motor gelişimini destekler, odaklanma ve düşünme becerilerini, el-göz koordinasyonunu, sabrını, yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirir. Aynı zamanda vaktini keyifli bir biçimde geçirmesini sağlayarak ruhsal gelişimine katkılar sağlar. Not: Bloklar doğal oldukları için ton farkları olabilir. 17 Adet Doğal Ahşaptan Üretilmiş Blok 58 Adet Yapı Kartı (8x12 cm ebadında)


KUNUŞMA KARTLARI satış fiyatı 40 TL, Etkaca'ya özel indirimle 30 TL:)
180 katttan oluşan bu setle, tek sözcük ve daha fazla sözcük
180 kart tan oluşan bu setle, tek sözcük ve daha fazla sözcük kullanabilen çocukların dil ve konuşma becerilerinin geliştirilip arttırılması ve sürdürülmesi amaçlanmıştır. Çocuğa aşağıda örnek olarak verilen kombinasyonlar sırayla gösterilerek tekrar etmesi sağlanır. 5 denemeden sonra resimler hızla gösterilerek her iki resmi ifade eden sözcükleri art arda tekrarlama egzersizleri yapılır. Sonra 5N - 1K sorularından çocuğun yanıtlayabilecekleri sorulur. Böylece hem konuşması, hem de algısı gelişir. Olayların sebep-sonuç ilişkisini, önce-sonra ve diğer ileri düzeydeki kavramları öğrenmesi sağlanır.

SES KARTLARI Satış Fiyatı 35 TL, Etkaca'ya özel İndirimle 30 TL:)
Ses kartları seti, yansıma ve ünlem seslerini ifade eden görsellerden oluşmaktadır. Amacımız çocuğun Türkçedeki fonemleri fark etmesi, tanıması ve ayırt etmesidir. Söz konusu seslerin taklidi ile işitsel algıda seslerin fark edilmesi ve algılanmasını sağlamak, konuşma sırasında seslerin doğru üretilmesini için önem taşır.



ZIT KAVRAMLAR Satış Fiyatı 25 Tl, Etkaca'ya özel 20 Tl:)
12 ana kart, 36 tamamlayıcı kart (toplam 48 kart)
Kavram eğitimi için uygundur.
görsel zekayı kuvvetlendirir

LOTTO RESİMLİ TOMBALA Satış fiyatı 25 tl, Etkaca'ya Özel İndirimle 25 tl
6 ana kart, 54 tamamlayıcı kart (toplam 60 kart)
kavram eğitimi için de kullanılabilir.
Görsel zekayı kuvvetlendirir.

ÖYKÜ OLUŞTURMA - SATIŞ FİYATI 25 TL , Etkaca'ya özel indirimle 25 TL:) 
12 ana kart, 48 tamamlama kartı olmak üzere toplam 60 karttan oluşmaktadır.Ana kartlarda öykünün ilk ve son davranışı verilmiş, öyküyü tamamlayan diğer sıralama çocuk tarafından oluşturulur.*Her yaş grubu için uygun olabilir, dil gelişimini destekler.

PAŞ TAMAMLAMA KARTLARI  (2 PARÇALI) 
Satış Fİyatı 15 Tl, Etkaca'ya özel indirimle 13 TL:)
Yalın ve güzel resimleri ile çocuğun  ilk boz- yapları niteliğinde
yeni ve özgün ürünlerimizdendir.
Ayrıca, bütün, yarım çeyrek kavramlarını öğretmede kullanılabilecek 20 karttan oluşan bir eğitim materyalidir.
Dikkat toplama; el-göz koordinasyonu
Parça-bütün ilişkisi kurma kazanımlarına yöneliktir.

PAŞ TAMAMLAMA KARTLARI  (2 PARÇALI) Satış Fİyatı 20 Tl, Etkaca'ya özel indirimle 17 TL:)
11 resim, 33 parça tamamlama kartları, yalın ve güzel resimleri ile
bireyin ilk boz- yapları niteliğinde yeni ve özgün ürünlerimizdendir.
Dikkat toplama; el-göz koordinasyonu Parça-bütün ilişkisi kurma
kazanımlarına yöneliktir.


ZÜZ BİLGİ ZARI (4-7 YAŞ) Satış Fİyatı 25 Tl, Etkaca'ya özel indirimle 20 TL:)Eğlence dolu bilgi oyunu, 54 kart, zar ve ödül pullarından oluşuyor.Hem okul hem de aile ortamında oynanan eğlenceli ve öğretici bir oyundur.Öğretmen, anne-baba veya bir başka yetişkin denetiminde oynatılır.
Kartlar arkalarındaki nokta sayısına göre gruplandırılarak ortaya bırakılır. Pullar ise kartlara yakın bir yere konulur. En büyük zarı atan oyuncu, oyunu başlatır. Oyuncu attığı zara uygun olan kartlardan birini seçerek alır ve oyun liderine verir. Lider, karttaki yönergeleri okur. Yönergelere uygun cevap veya tepkiler veren oyuncu, pir pul kazanır. Yönergelere uymayan veya yanlış tepki veren oyuncu, bir pulunu oyun alanındaki pulların içine koyar. Çıkan kartlar, oyun alanının başka bir yerine bırakılır. Böylece bütün kartlar bitinceye kadar oyun devam eder. Oyunun sonuna doğru yerdeki kart sayısı azalacağı için atılan zara uygun yerde kart kalmamışsa, oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Oyunun sonunda en çok pul toplayan oyuncu birinci olur. 

ZÜZ BİLGİ ZARI (4-7 YAŞ) Satış Fİyatı 25 Tl, Etkaca'ya özel indirimle 20 TL:)
Eğlence dolu bilgi zarı... 220 soru, 54 kart, ödül pulları
Hem okul hem de aile ortamında oynanan eğlenceli ve öğretici bir oyundur
Kartlar arkalarındaki nokta sayısına göre gruplandırılarak ortaya bırakılır..
Pullar ise kartlara yakın bir yere konulur. En büyük zarı atan oyuncu, oyunu başlatır.Sırası gelip zarı atan oyuncunun sağındaki kişi zara uygun olan bir kartı çeker ve karttaki 4 sorudan herhangi iki tanesini sorar. Her iki soruya cevap verirse, bir pul kazanır. Sadece bir soruya doğru cevap verirse pul kazanmaz ve pul kaybetmez; ancak kartta yazılı olan ceza uygulanır. Eğer her iki soruya yanlış cevap verirse veya cevapsız bırakırsa bir pulunu soru soran arkadaşına verir. Sonra oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Çıkan kartlar, oyun alanının başka bir yerine bırakılır. Böylece bütün kartlar bitinceye kadar oyun devam eder. Oyunun sonuna doğru yerdeki kart sayısı azalacağı için atılan zara uygun yerde kart kalmamışsa, oyun sırası diğer oyuncuya geçer. Oyunun sonunda en çok pul toplayan oyuncu birinci olur.

Tüm Ürünlerin Satış Fİyatı ve Kampanyalı Fiyatları Listede mevcut. 
Ayrıntılar için www.yukakids.com'a  bakabilirisniz. 
Ayrıca 
kampanyaları için de bağlantılara tıklamanız yeterli:) 



3 comments

Adsız
29 Mayıs 2015 20:22

Merhabalar, size de, Etka'ya da bayılıyorum. Maşallah.. Benim oğlum 25 aylık. Bende küçüklüğünden beri az az aktiviteler yaptırdım. Ancak uzun uzun bir aktiviteyle uğraşmıyor hiç. Biraz bakıyor, sonra başka oyun oynamak istiyor. Onun istediğini oynayayım diyorum. Bu sefer biraz oynayınca yine başka oyun istiyor :D Hiperaktif değil ama çabuk sıkılıyor. Tam olarak odaklanıp bitirmiyor aktiviteleri. Sakin akıllı bir çocuktur.Herşeyi biliyor maşallah. Ama kendi bir şey yapmıyor. Hep benimle birlikte bir şey yapmak istiyor :) Siz bu konuda çok tecrübelisiniz. Ne önerirsiniz bize? Yürekten sevgi ve öpücüklerimle Serpil

2 Haziran 2015 17:15

@Adsız merhabalar Serpil hanım. hoşgeldiniz. Allah bağışlasın evladınızı. 25 aylık yani 2 yaşında bir çocuk için bahsettiğiniz durumlar çok normal. 6 yaş için bile dikkat süresi azami 13 dk deniliyor. odaklanmama ile ilgili görmeden birşey diymeme ama endişenelencek bir durum yok bence. benim oğlumda yapabileceğini anladığında devam ettirmez, hala da öyle. bu yüzden bir aktiviteyi aylar aylar sonra ancak tekrarlayabiliriz. yenilik sever çocuklar şimdikiler:9
sizinle oynamak istemesi de tabi ki çok çok normal. Oyun arkadaşı olarak görüyor sizi, paylaşmak istiyor. bir kaç yıl sonra evden çıkıp okula başladığında çok özleyeceksiniz inanın, bol bol vakit geçirin, kıymetini bilin bu günlerinizin, sevgiler :)

Adsız
4 Haziran 2015 13:32

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. İçimi rahatlattı diyebilirim. Ben çalışan bir anneyim. Ama evde olduğum tüm saatlerimi oğlumla geçiriyorum. Hafta içi 3 saat, hafta sonu full birlikte kaliteli vakit geçiriyoruz. Eve gidince üzerimi zor değiştiriyorum. Bazen yemek dahi yemiyorum. Full oyun oynuyoruz. Aslında demek istediğim aktiviteleri hiç kendi kendine yapmak istememesi :) Örneğin aktarım ve eşleştirme aktivitesini ben de yaparsam yapıyor. Aslında odaklanıp kendi kendine yapması ve benim o istemedikçe müdahale etmemem gerekli değil mi? Dediğiniz gibi çok değerli bugünler. Sizden çok şey öğreniyorum. İyi ki yaptıklarınızı paylaştınız. Etka'yı da çok öpüyorum ve çok seviyorum. Kendinize iyi bakın. Serpil

Yorum Gönder

Teşekkürler

.
Etkaca