Mesela, meselaaa. bir yatak yapmışız...

Sevgili alt komşumuz burada yazılanlar hayal olabilir ya da olmayabilirde. Eğer bunları okuyorsanız babamızın bir kaç akşam omzunda eve taşıdığı tahta parçalarınında sırrını çözmüş olmalısınız.
Yazmadıkça yazamıyor insan, bir kaç haftadır çok güzel gelişmeler oldu hayatımızda hamd olsun.
Anne yeniden öğretmen oldu mesela, Etka okula başladı ilk kez, Allahtan öğretmen tanıdıkda alışma gibi dertlerimiz olmadı bu arada :)
Ama havalar bi hayli soğudu, annemiz her akşam ailecek en az bir aktivite sözü verdi mesela.
Mesela banyomuzu marangozhaneye çeviren babamızında meyvelerini toplamaya başladık.Mesela hayat çok güzel, mesela bazıları için hala çok kötü.
Mesela iyi olan herkes kötülere dua etse ne güzel.mesela mesela...


Etka doğmadan bir kaç hafta önce aldığımız emektar yatağımızı artık iplerde bir arada tutamayınca inceden inceye bir yatak arayışına girmiştik, gördüğümüz bir kaç örneğe bakıp ben bunu yaparım ki diyen babamız daha öncesinde yaptığımız kitaplık ve oyuncak dolabından aldığı cesaretle banyoda, istatistiklere göre 60 çivi ve 13 metre kadar tahta ile yatak aktivitesini tamamladı :)



Yapımı toplamda iki hafta kadar sürmüş olsa da aslında üç gün kadar ilgilenecek vakit bulabildik.
Ve çok şükür yukarıdaki gibi bir yatağımız oldu


Annemiz çevresini biraz süsledi, başlık için model baktık son olarak.
Henüz boyamadık ve belkide boyamayacağız.
 Yatağımızın şimdilik son hali.
İşin en güzel yanı ise Etka'nın yanına yatabilme fırsatı oldu, her ne kadar yatağın içine girince yedi cücelerin yatağına yatan dev gibi görünsek de :)

26 comments

11 Kasım 2013 10:43

Hacercim maşallah.çok güzel olmuş.eşinin ellerine emeklerine sağlık.Bu arada senin adına çok sevindim.İşin hayırlı olsun.sevgilerimle...

11 Kasım 2013 11:40

Yeni işiniz hayırlı olsun. Allah inşallah bana da gönlüme göre bir iş nasip eder. Yatak da çok güzel olmuş. Maşallah babanız epey becerikli. Size hem işiniz de hem ev çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum. İşe başladıktan sonra bizi de ihmal etmeyin. :)) Sevgiler

11 Kasım 2013 13:35

tebrikler... bayildim......

11 Kasım 2013 13:35

etkacik misil misil uyusun icinde...

11 Kasım 2013 14:19

ellerine saglık maharetlı babanın halı baska oluyor ısyte ;)

11 Kasım 2013 15:56

çok güzel olmuş
Dert gelmesin hünerli ellere

11 Kasım 2013 16:37

ya herşeye onlarca para harcamaya gerek yok işte.. biraz beceri biraz araştırmayla alasını yapabiliyor insan :) elinize sağlık..

sule
11 Kasım 2013 16:40

sızı cok ozledık hocam en son ayva cekırdegınde kalmıstık:)gorevınız hayırlı olsun ınsallah.cok sevındım adınıza.oldukca yogun bır tempoya gırdınız yıne ama sız yogun tempolarla basetmek ıcın yaratılmıssınız masallah.o yuzden boyle daha mutlusunuzdur degılmı.kırgızıstanda ınsan herseyı ogrenıyor demek marangozluguda ogrenıyormus ne dıyelım tebrıkler.etkamız guzel ruyalar gorsun ınsallah.

11 Kasım 2013 17:53

Ne güzel olmuş elinize sağlık.Ham hali de çok hoş duruyor.Keşke bizim babamızda el atsa bize biraz:)
Bu arada işin de hayırlı olsun Hacer'ciğim umarım güzel olur herşey Etka'cık ve senin için de

11 Kasım 2013 18:42

çok beğendim,hazırından ne farkı var diye düşündüm, hem boyasız, daha sağlıklı ve eminim daha uygun fiyata hallolmuştur :) elinize sağlık, mışıl mışıl, deliksiz uykularla yatsın Etka :)

Çok güzel olmuş tatlı uykuları olur inşallah :))

11 Kasım 2013 21:50

@Şule YANIK Canım çok teşekkür ederim , burda böyle şeyleri bulmak Türkiyede ki kadar kolay olmuyor malum, Babamız da dünden razı zaten :) ona da uğraş olmuş oldu, başka projeleri de var bakalım :) iyi dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim canım, 2 yıl aradan sonra tekrar yoğun tempoya alışmaya çalışıyoruz,görüşmek üzere,sevgiler :)

11 Kasım 2013 21:54

@Cicideko :) Babamızın ilk marangozluk deneyimleri bu yaz köyde bahçeye bir divan ve kum havuzunu yapmakla başlamıştı. bu aşamaya geleceğini ben de tahmin etmiyordum açıkcası ama iyi de oldu :) çalışma hayatının zorlukları da var güzellikleri de illa ki, size de Rabbim hayırlı kapılar açsın, razı olacağı işler yaptırsın inşallah, sevgiler :)

11 Kasım 2013 21:55

@Feza Kıral Çok teşekkür ederiz Feyzacığım :)

11 Kasım 2013 21:56

@Feza Kıral Etka bugün deliksiz bir uyku uyur artık inşallah, ne hayırlı dualar aldı böyle , teşekür ederiz teyzesi,sevgiler :)

11 Kasım 2013 22:02

@Yusuf ve Yunus`un annesi Denizciğim teşekkür ederiz, iş başa düştü diyelim , buralarda kaliteli sağlam bir şeyler bulmak hem çok zor hemde oldukça külfetli, hal böyle olunca ki zaten Baba bu konuda çok istekli, durmadı,iyi de oldu, yatak sahibi oldu Oğulcuk :) sevgiler

11 Kasım 2013 22:07

@AdanınAnnesi Çok teşekkür ederiz,Babamızın akşamdan bu yana garip bir baş ağrısı var, nazar değdi sana diyorum :)) iyi geldi bu dua,teşekkür ederiz Canım,sevgiler :)

11 Kasım 2013 22:14

@Merve Sevim Aynen öyle, bazen bir şeyler üretebilmek için sadece istemek yetiyor,tahtayı bile, nereden alırız Kırgızcası yada Rusçası da ne ola ki falan derken yatak sahibi oldu Etkacık :) güzel yorumun için teşekkür ederim Merveciğim,sevgiler :)

11 Kasım 2013 22:22

@sule :) Allah razı olsun Ablam, öyle oldu hakkaten, burda ben baklava açmayı ,su böreğini hatta ve hatta sizden sucuk yapımını dahi öğrendiysem birileri de marangozluğu öğrensin ama değil mi :))Şaka bi yana böyle şeyleri bulmak zor biliyosunuz bulsak da oldukça külfetli, Babamız da gizli kalmış hasletlerin yeridir deyip kolları sıvadı ,Etka oğlan yatak sahibi oldu :) Ablam hiç hesapta yokken başladık bakalım , beden yorgunlukları bir tarafa, geçer gider onlar, bambaşka zorlukları var, dua edin inşallah,öpüyorum kızları tek tek ,selamatle :)

11 Kasım 2013 22:25

@Tuğba Akkaya Maden Teşekkür ederiz Canım, bende bu halini beğeniyorum aslında ama odasında ki dolap beyaz olduğu için beyaza boyayalım ayrı gayrı durmasın diyorum,bakalım fırsat bulabilrsek artık :) ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkr ederim Tubacığım, 2 yıl ev rahatlığından sonra yeniden mesai,tempo,alışmaya çalışıyoruz kısaca :)) sevgiler

11 Kasım 2013 22:29

@Naz'ın Annesi Çok teşekkür ederiz beğenmenize sevindim, benimde bu anlamda içime sindi gerçekten, hem dediğiniz gibi hazır yatak alsak 3 katına yakın para ödeyecektik neredeyse,Etkayı bu güzel duadan sora mışıl mışıl deliksiz bir uyku b ekliyor artık:)her zaman bekleriz,sevgiler :)

11 Kasım 2013 22:31

@Bizimkisi Masal gibi biraz... Amin inşallah,çok teşekkür ederiz, hala gece boyu tek uykuya geçemeyen Oğulcuk için dualarınız vesile olur inşallah,sevgiler :)

Adsız
12 Kasım 2013 18:20

Maşallah cok becerikli bi ailesiniz inşallah yataginda tatli uykular uyur etka.. is hayatıyla birlikte sizi ozliycez gibime geliyor. . Ama hakkinizda hayirlisi budur ins.. rabbim islerinizi kolaylastirsin..

15 Kasım 2013 22:40

@Adsız Nazik yorumunuz ve güzel duanız için çok teşekkür ederiz :) i2 yıldan sonra sabah bir telaş evden çıkıp akşam yemek derdine düşmek zor illaki, ilk zamanlar geçsin biz düzenimizi yeniden kuralım evde de aktiviteler yapmaya deam ederiz diye düşünüyoruz inşallah:) görüşmek üzere,sevgiler:)

18 Kasım 2013 21:44

Öğretmenim kolay gelsin size :) Yakışıklı da şimdi okullu oldu yani :) Yatağınız çok güzel olmuş, huzurlu ve mutlu uykuları olsun inşş..Bizim baba gibiymiş sizin babada..ben yaparım bunuu:D Yapmaya yapılıyor daaa işte kim bilirr ne zmana kullanılacak :)) Çınar için de bir yatak lazım, taşınana kadar idare etsek mii bir yatakta biz yapsakmı bilemiyoruz..sevgiler size :)

22 Kasım 2013 01:59

Yatak harika görünüyor. Ellerinize sağlık :)

Yorum Gönder

Teşekkürler

.
Etkaca