Pages - Menu

8 Ekim 2012 Pazartesi

Kış Hazırlıkları





Deep-freeze fasulye, kabak, közlenmiş patlıcan, közlenmiş kırmızı biber, şoklanmış börülce:) gibi klasiklerin dışında bu sene ilk defa severek takip ettiğim www.nurturia.com da ki bir bağlantıda salatalıkları da rendeleyip saklayabileceğimiz fikri heyecanlandırmıştı beni.

Pazardan alınan salatalıkların mini minilerini turşu için ayırıp geri kalanları küp küp doğradık. Cacıkta rende sevmediğimiz için doğramayı tercih etik.
Şimdi kilitli buzdolabı poşetlerinde bizi bekliyor. Kışın cacık çok keyifli olacak..


2 yorum:

  1. Çook lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Kışın bakıcaz artık:)teşekkür ederim..

    YanıtlaSil