Ev Okulu Planımız- ÖZ BAKIM BECERİLERİ

Uzunca bir ara tatildeydi okulumuz
Yarın ziller çalacak bizim için
Etka da özledi aktiviteleri biz de
Daha önce ki ev okul planlarımızı görmek isterseniz BURAYA bir tık yeterli :)

Bir kaç hafta öz bakım becerilerini kazanması için çalışmalar yapacağız
Pazartesinden başlayıp bir hafta boyunca ilgili alana yoğunlaşacağız
Bu hafta diş fırçalamadan başladık bakalım hayırlısı :)





8 comments

30 Eylül 2013 00:55

Hacercim bizim en kısa zamanda bir araya gelmemiz lazım:)
benim kızlara da beraber bir plan yapsak olur mu?Buna o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam.Çook sıkılıyorlar.Büyük de evde.Okula vermedim bölünmesin diye.Dönünce zaten birinci sınıf olacak.Bazen kafayı sıyırma derecesine geliyorum:)
paylaşımın için teşekkürler canım sevgiler...

30 Eylül 2013 10:31

Keşke Etka'yla kızıma ynı yaşta olsaydılar demekten kendimi alamıyorum:) o zaman yaptıklarınızı direk ben de uygulardım, benim kızım 22 aylık. Gerçi siz22 ay için de yaptıklarınızı yazmışsınız, ama işte direk haftahafta uygulasam ne güzel olurdu...:)
Bu kadar da hazırcılık olmaz ki canım derseniz anlayışla karşılarım:)))

Bu arada Etka kaç yaşındaydı? Bir yerlerde yazıyorsa da kaçırdıysam kusura bakmayın lütfen...

30 Eylül 2013 12:09

çok gzel bir program canım. benim 20 aylık oğlum için de etkinliklerinden faydalanacağım kısmetse. Sevgiler. özledik sizi :)

30 Eylül 2013 15:47

@Şule YANIK :)) insallah diyelim Canim ,bir araya gelsek ne planlar ne pastalar borekler cikaririz :))aslinda büyük kizinin okula gitmemesi sizin icin avantaj olabilir. sen baslatirsin aktiviteyi abla devam ettirir,organize eder :) en büyük yardimcin olur. hem okula gitmedigi bu senenin acigini evdeki calismalarinizla kapatirsiniz.montessori sistemine göre cocuklariyla evde homescholling yapan ve bunlari yayinlayan cok fazla blog yazari anneler var, insallah iki kizini da hem mutlu edecek hemde hayati ogretecek ortak paydalar bulursun,zor illaki,ama Allah bir kolaylik verir insallah,gorusmek uzere Canim :)

1 Ekim 2013 04:15

bende bayıldım programınıza,çok güzel fikirler edindim,teşekkürler

1 Ekim 2013 12:55

@Ucuz Mutluluklar:)) Oysa biz Etka aydan aya büyüyor diye ne adar seviniyoruz:)) 22 aydan bu yana 11 ay gecmis o günlerimizde cok güzeldi ama yine de döneyelim yaa,siz de 22 ay etiketinde yaptiklaimizla idare edin artik :))) Etka suan 33 aylik,Rabbim hayirla saglikla buyudukleri gostersin bizlere insallah,her zaman bekleriz gorusmek uzere :)

1 Ekim 2013 13:37

@Deniz ve Barışın Annesi cok tesekkurler icten yorumunuz icin bizde ozlemistik düzenimizi ,hamdolsun :) cok sevindim, isinize yararsa ne mutlu bize :)

1 Ekim 2013 13:41

@göktuğ ile hayat :) fikir verdiyse faydali olduysa ne mutlu bize,Göktug pasaya simdiden iyi eglenceler bol ögrenmeler diliyoruz:)

Yorum Gönder

Teşekkürler

.
Etkaca